ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Οι λύσεις που εφαρμόζει η Analyseis αναπτύσσονται γύρω από τις ειδικές ανάγκες που παρουσιάζει κάθε επιχείρηση ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και την ανάπτυξή της.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας σε εγκαταστάσεις, υποστήριξη συστημάτων E.R.P. και εφαρμογών εμπορολογιστικής διαχείρισης, μας δίνει την δυνατοτητα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτητικές και άμεσες υπηρεσίες υποστήριξης.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η εταιρεία μας έχει δραστηριοποιηθεί στην κατασκευή εφαρμογών με σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της να εκπληρώσουν τους στόχους των επιχειρήσεών τους. Οι εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί καλύπτουν τους τομείς:

 

LOGISTICS

Ασύρματης παραγγελειοληψίας για χώρους μαζικής εστίασης.
Πληροφοριακών συστημάτων τουρισμού.
Ηλεκτρονικού εμπορίου.
Διαχείρησης γραμμών παραγωγής βιομηχανιών.
Υπηρεσιών βάσεων δεδομένων.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Analyseis είναι κοντά στους πελάτες της προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε τους πρόβλημα. Κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες μιας επιχείρησής το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα ή απορία που μπορεί να προκύψει είτε με επίσκεψη στον χώρο εργασίας σας είτε τηλεφωνικά.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να εκπαιδεύσει όλους τους νέους πελάτες της πάνω στην χρήση των προγραμμάτων που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν. Η εκπαίδευση γίνεται με τρόπο κατανοητό και προσαρμοσμένο στον κάθε πελάτη λαμβάνοντας υπόψιν την προηγούμενη εμπειρία του στο χώρο της πληροφορικής. Σε συνεργασία με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχουμε κάνουμε σίγουρη την πλήρη κατανόηση της χρήσης των προγραμμάτων μας δίνοντας στον πελάτη μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς σε κάθε νέο του εγχείρημα.