BITDEFENDER

BITDEFENDER GRAVITYZONE

BITDEFENDER GRAVITYZONE

 • BITDEFENDER Αntivirus και antimalware για επιχειρήσεις σταθερά στην πρώτη θέση απο ανεξάρτητα Benchmarks (AV-TEST).
 • Εύκολο στην εγκατάσταση, τον έλεγχο, ή στην παρακολούθηση της ασφάλειας εξ αποστάσεως για όλους τους υπολογιστές από μια ενιαία Web Console.
 • Αποδοτικό. Περιλαμβάνει προστασία για server και desktop , προηγμένη παραγωγικότητα, ανίχνευση εισβολέων, καθώς και δυνατότητες φιλτραρίσματος ιστοσελίδων .

Bitdefender Business Security gives you #1 ranked protection

 

 • Για PCs και Macs , servers ή desktops που διαχειριζονται και παρακολουθουνται αποκακρυσμενα μεσω Web Browser
 • Καλύτερη προστασία. Μηδενική επίπτωση στην απόδοση.

 

Χρησιμοποιώντας συνεχώς αναβαθμισμένες τεχνολογίες ανίχνευσης το Bitdefender είναι ικανό να εντοπίσει advanced η 0-Day απειλές που άλλες λύσεις μπορεί να μην εντοπίσουν , και όλα αυτά με τις λιγότερες επιπτώσεις στην απόδοση των συστημάτων

Μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για μολύνσεις ή καθυστερήσεις

Χρησιμοποιώντας Bitdefender Security δίνει στην επιχείρησή σας το πλεονέκτημα έναντι επιθέσεων malware. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας ξέροντας Bitdefender σας προστατεύει από ιούς, spyware, worms, trojans και rootkits.

Προστασία για workstations and servers

Σύμφωνα με τον αριθμό των συσκευών που είναι αδειοδοτημένος μπορείτε να προστατέψετε σταθμούς εργασίας και servers. Ο αριθμός των servers δεν πρέπει να υπερβαίνει το 30% του συνολικού αριθμού των συσκευών ανα άδεια.

Οικονομικώς αποδοτική σε Bundle λύση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενιαία και σε προσιτές τιμές λύση για την προστασία υπολογιστών των υπαλλήλων σας καθώς και τους servers που χρησιμοποιείτε.
Περιλαμβάνει Web and Application Control

BitDefender GravityZone Business Security σας δίνει τη δυνατότητα να περιορίσει απομακρυσμένα την πρόσβαση των εργαζομένων ανά κατηγορία για εφαρμογές και ιστοσελίδες που εσείς έχετε επιλέξει .

Αυξημένη παραγωγικότητα και προστασία

Ο περιορισμός της πρόσβασης σε ορισμένες εφαρμογές και ιστοσελίδες μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων, καθώς , επίσης, την βελτίωση της ασφάλειας.
Firewall, Intrusion Detection, Web Filtering, Search Advisor

Ο Firewall μαζι με IDS, και οι δυνατότητες φιλτραρίσματος web είναι απαραίτητα για την προστασία από Internet-based απειλές, όπως η πειρατεία και phishing.

Πλήρης σε δυνατότητες λύση ασφάλειας

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις, οι οποίες στερούνται Firewall και web προστασία ή χρεώνουν επιπλέον άδεια για τέτοιες δυνατότητες, το Bitdefender GravityZone Business Security περιλαμβάνει αυτά τα χαρακτηριστικά, χωρίς επιπλέον κόστος.
Απλή αλλά ισχυρή web κονσόλα

Local η cloud-hosted management console με ελέγχους όπως nested groups , απομακρυσμένη καραντίνα, διαμορφώσιμες περιοχές σάρωσης και άλλες δυνατότητες

Εξοικονομήστε χρόνο με πιο αποδοτική διαχείριση

Μη τεχνικό προσωπικό μπορεί εύκολα να δημιουργήσον ελέγχους για προστασία χρησιμοποιώντας την cloud-hosted console, ενώ οι advanced admins θα βρουν εξελιγμένους ελέγχους που χρειάζονται για να βελτιωθεί η ασφάλεια.
Προστασία για virtual desktops η servers

Το BitDefender GravityZone Business Security προστατεύει τις εικονικές μηχανές με το μικρότερο αποτύπωμα όπως έδειξαν το 2014 δοκιμές από τον ανεξάρτητο οργανισμό AV-Test .

Ολοκληρωμένη λύση

Είναι απλό να διαχειριστείτε φυσικά , virtual desktops και servers από την ίδια κονσόλα.
24/7 Υποστήριξή περιλαμβάνεται Δωρεάν

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και chat.

Επαγγελματική βοήθεια όταν τη χρειάζεστε

Εκπαιδευμένοι επαγγελματίες είναι πρόθυμοι να παράσχουν τεχνική βοήθεια και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σας.

GravityZone
Μοναδικές Τεχνολογίες

Global Protective Network

Bitdefender’s Global Protective Network (GPN) εκτελεί 7 δισεκατομμύρια αναζητήσεις ανά ημέρα, και χρησιμοποιεί μοντέλα και προηγμένους αλγόριθμους για την εξαγωγή μοτίβων malware, διασφαλίζοντας την προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε κάθε απειλή.

Bitdefender Endpoint Security Tools

Τα Bitdefender Endpoint Security Tools είναι ένα πακέτο που προστατεύει τις φυσικές και εικονικές μηχανές. Ανιχνεύει τον τύπο του συστήματος που είναι εγκατεστημένο και προσαρμόζεται για βέλτιστη απόδοση για το συγκεκριμένο περιβάλλον.

Bitdefender Photon™

BitDefender Photon ™ βελτιστοποιεί την διαδικασία σάρωσης με την εξέταση άγνωστων , ύποπτων ή τροποποιημένων αρχείων. Προσαρμόζεται σε κάθε υπολογιστή και σαρώνει αρχεία, μαθαίνοντας συνήθειες χρήσης και τον προσδιορισμό των εφαρμογών για τη σάρωση ή όχι.
Χαρακτηριστικά Ασφαλείας για Physical και Virtual Endpoints

Antivirus and antimalware

Signatures, heuristics, συνεχή παρακολούθηση των υπολογιστών που ενημερώνεται αυτόματα από μια παγκόσμια βάση απειλών

Two-way firewall with Intrusion Detection/Prevention

Πλήρης σε δυνατότητες 2-way firewall μαζί με Intrusion Detection είναι ουσιαστικής σημασίας για την προστασία από προσπάθειες για intrusion και hijack απειλές

Σύμβουλος αναζήτησης και Web filtering

Οι δυνητικά επιβλαβείς ιστοσελίδες επισημαίνονται στα αποτελέσματα αναζήτησης και η γνωστές κακόβουλες σελίδες αποκλείονται.

Data protection

Αποτρέψετε την απώλεια εμπιστευτικών δεδομένων με τη βοήθεια των φίλτρων που θα εμποδίσουν την αποστολή ευαίσθητων πληροφοριών.

User web and application control

Περιορίστε ή εμποδίστε την πρόσβαση των εργαζομένων σε εφαρμογές ή ιστοσελίδες.

Power user and Restricted user modes.

Μπορείτε να επιλέξετε να επιτρέψετε ή να απορρίψετε στους χρήστες τη δυνατότητα την τροποποίηση ρυθμίσεων ασφαλείας για το σύστημά τους.

Remote and local quarantine management

Η quarantine αποθηκεύεται τοπικά, αλλά μπορεί να ελέγχεται κεντρικά από την κονσόλα ελέγχου.

Security policies and nested computer groups

Εφαρμόστε security policies σε εταιρίες η group απο υπολογιστές

Έλεγχος σε πραγματικό χρόνο για remote χρήστες (cloud console)

Με την Bitdefender-hosted management console μπορείτε να ελέγχετε και να κάνετε monitor remote χρήστες σε πραγματικό χρόνο

Μειώστε τα κόστη υποδομών με το Bitdefender Smart Scanning

Το BitDefender Smart Scanning ελαχιστοποιεί την κατανάλωση των πόρων από τη συγκέντρωση των εργασιών σάρωσης . Με το τοπικό πακέτο εγκατάστασης , Τα BitDefender Endpoint Security toos , μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα και την εναλλαγή μεταξύ local , cloud, και central scanning ανάλογα με τις ρυθμίσεις της πολιτικής και το είδος του μηχανήματος που είναι εγκατεστημένα.

Πλήρης προστασία για virtualized συστηματα

Όταν άλλες λύσεις περιορίζονται να κάνουν file scanning σε virtual περιβάλλοντα , το Bitdefender προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία περιλαμβάνοντας processes , memory και registry scanning.

Network discovery και μαζική επιλογή απομακρυσμένου installation

Μετά την εγκατάσταση του Bitdefender σε έναν υπολογιστή, τα απροστάτευτα συστήματα ανιχνεύονται αυτόματα και μπορείτε να εγκαταστήσετε από απόσταση προστασία για όλα αυτά.

Role-based user model

Λογαριασμοί με διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης μπορούν να δημιουργηθούν στην κονσόλα διαχείρισης.

Plug-and-play console (on-premise)

Χρησιμοποιώντας μία προ- ρυθμισμένη Virtual εγκατάσταση σημαίνει ότι η κονσόλα μπορεί να είναι σε λειτουργία σε 30 λεπτά και όχι ώρες ή ημέρες όπως με άλλες λύσεις

Αμεσα Διαθέσημη web console (cloud)

Μέσω του Bitdefender hosting το management infrastructure, η web console είναι άμεσα διαθέσιμη μετά το registration

Ελεγχος συσκεύων και USB scanning

Ελαχιστοποίηση των κινδύνων μολύνσεων και απώλεια δεδομένων με αυτόματη σάρωση USB και ελέγχου της συσκευής.
Απεγκατάσταση άλλων προϊόντων

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, το Bitdefender εντοπίζει ανταγωνιστικές λύσεις και αρχίζει την διαδικασία απεγκατάστασης.

Endpoint Security Relay

Προϊόν και signature updates μπορεί να ενημερωθούν πιο αποτελεσματικά στο εσωτερικό του δικτύου μέσω ενός συστήματος που λειτουργεί ως relay

Audit logs

Ενέργειες που εκτελούνται στην κονσόλα διαχείρισης μπορούν να εντοπιστούν στα logs του ελέγχου.

Email ειδοποιησεις

Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις ετσι ώστε να σας ενημερώνουν αυτόματα για συγκεκριμένα events

Monitoring Dashboard και reports

Κεντρική παρακολούθηση τις ασφάλειας του οργανισμού με τη χρήση on-demand ή προγραμματισμένων αναφορών.

Ολοκλήρωση με VMware, Citrix και Microsoft Active Directory ™

Η Ολοκλήρωση με VMware vCenter, Citrix XenServer, και Microsoft Active Directory απλοποιεί την ανάπτυξη και τη διαχείριση της ασφάλειας για Virtual και για φυσικές μηχανές.

Multi-Platform Κάλυψη

Το GravityZone παρέχει βελτιστοποιημένη προστασία σε όλους τους γνωστούς hypervisors – VMware vShield, VMware ESXi, Citrix Xen, η Microsoft Hyper-V, Red Hat , KVM, Oracle VM και πολλους άλλους.

Για να βλέπετε στην εταιρία σας αύξηση του τζίρου κάθε μήνα, δεν είναι μόνο το πόσο σκληρή δουλειά κάνετε, στο σενάριο του σήμερα, θα πρέπει επίσης να κάνετε και έξυπνη δουλειά για να είστε πάντα ενημερωμένοι, για να αποδίδετε το καλύτερο.

Bitdefender GravityZone Business Security

Η απόδοση επηρεάζετε όταν οι ακριβοί υπολογιστές που έχετε αγοράσει και εγκαταστήσει στο γραφείο σας πληγούν από Malwares, ιούς, Spywares και άλλα ενοχλητικά προβλήματα. Ως χρήστης των Windows, θα πρέπει να γνωρίζετε για τι μιλάμε.

Δεν είναι μόνο λόγο του λογισμικό των Windows, αλλά είναι και λόγο του χρήστη που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή. Δεν γνωρίζει ο κάθε χρήστη των Windows πώς να προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό και ιούς όταν σερφάρει στο διαδίκτυο. Θα πρέπει όλοι να ακολουθούν μια πρακτική και να πάρουν τις κατάλληλες προφυλάξεις για να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταστροφικό συμβάν, ειδικά στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Bitdefender Business Security

Η Bitdefender είναι γνωστή για τα κορυφαία σε βραβεύσεις Antivirus Software της. Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένους και καινοτόμους τεχνικούς και προγραμματιστές που εργάζονται ως ομάδα αποκλειστικά για να αναπτύξουν λύσεις Business Security. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να απλοποιήσουν και να παρουσιάσουν την νέα σειρά προϊόντων GravityZone που προσφέρει μοναδική προστασία από όλους τους τύπους των επιθέσεων και τις απειλές στο Διαδίκτυο.

Παρουσίαση βασικών χαρακτηριστικών:

 • Προστασία Antivirus και Antimalware.
 • Two-way firewall με Intrusion Detection Prevention.
 • Search Advisor και Web filtering το οποιο σηματοδοτεί επιβλαβείς ιστοσελίδες στα αποτελέσματα αναζήτησης.
 • Το Data protection το οποίο μπλοκάρει την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων.
 • User web και application control.
 • Power user και Restricted user modes.
 • Remote και local quarantine management.
 • Security policies και nested computer groups.
 • Multilanguage support.
 • Real-time control των απομακρυσμένων χρηστών (cloud console).
 • Network discovery και επιλογή mass remote install.
 • Role-based user model.
 • Plug-and-play console deployment (on-premise).
 • Instantly available web console (cloud).
 • Device Control και USB scanning.
 • Απεγκατάσταση παλαιοτέρων ανταγωνιστικών εκδόσεων.
 • Endpoint Security Relay.
 • Audit logs.
 • Email notifications.
 • Monitoring Dashboard και reports.

Ας δούμε αυτές τις δυνατότητες με περισσότερες λεπτομέρειες:

Bitdefender Web Console

Παρέχετε Cloud κονσόλα διαχείρισης με πλήρη διαχείριση και παραμετροποίηση, όπως nested ομάδες, απομακρυσμένη καραντίνα, παραμετροποιημένες θέσεις για σάρωση και ακόμα περισσότερες επιλογές για να μπορείτε να διαχειριστείτε από οπουδήποτε και οποτεδήποτε στο εταιρικό σας δίκτυο.

Ασφάλεια για τα Τερματικά και τον Server

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Bitdefender Business Security στους Servers και τα τερματικά σας για να τα προστατεύετε επιθέσεις στο διαδίκτυο, κακόβουλο λογισμικό, ιούς και spywares. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί άδειας χρήσης σας σε πολλούς Servers, έως το 30% του συνολικού αριθμό των ενεργοποιημένων άδειων χρήσεις.

Web και Application Control

Αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά γνώρισμα του Bitdefender GravityZone Business Security. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε το λογισμικό για να περιορίσει και να εμποδίσει την πρόσβαση σε ορισμένες εφαρμογές και ιστοσελίδες. Αυτό σας βοηθά να προστατεύσει ολόκληρο το δίκτυό σας από καταχρήσεις και τα προβλήματα ή τις επιθέσεις που μπορεί να προέρχονται από εσωτερικές και εξωτερικές πηγές.

Firewall, Intrusion Detection System, Web Filtering & Search Advisor

Προστατεύστε ολόκληρο το δίκτυό σας από όλους τους τύπους απειλών και επιθέσεων, που βασίζονται στο Διαδίκτυο όπως hacking, phishing, malware, απάτες και άλλα.

Προστασία Virtual Desktops ή Servers

Το Bitdefender Business Security προσφέρει άριστη προστασία σε όλους τους συνδεδεμένους υπολογιστές στο δικτύου σας, Servers, Workstation καθώς και virtual desktops και servers. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το λογισμικό ασφαλείας καλύπτει όλες τις ανάγκες και χρήσεις για τις Μικρές και Μικρομεσεαιες Επιχειρήσεις.

Σταματήστε να ανησυχείτε για μολύνσεις ή Καθυστερήσεις

Οι επιθέσεις Malware είναι προφανής στα εταιρικά δίκτυα. Εξαπλώνονται και σε άλλους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο γρήγορα, και πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και να απομακρυνθούν με κάποιο δωρεάν λογισμικό antivirus ή λογισμικά antivirus που δεν παίρνουν τακτικά ενημερώσεις. Η Bitdefender κρατά πάντα ενημερωμένη την βάση δεδομένων με τους ιούς, και αυτό πραγματικά βοηθά στην καταπολέμηση ακόμα και των πιο πρόσφατων και πολύπλοκων malware. Και δεν αφορά αυτό μόνο τα malwares, το Bitdefender Business Security προστατεύει τους υπολογιστές και το δίκτυό σας από όλους τους τύπους ιών, trojans, worms, spyware και rootkits.

Οικονομική Προσφορά Πακέτου

Τι θα λέγατε για Εξοικονόμηση χρημάτων αγοράζοντας ταυτόχρονα το καλύτερο λογισμικό ασφάλειας στον κόσμο για Windows PC; Λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε αυτό με το πακέτο Bitdefender Business Security τώρα, και να ξεκινήσετε να προστατεύετε τα τερματικά και τους Servers της εταιρίας σας.

Είναι όλα σχετικά με την παραγωγικότητα

Στο τέλος της ημέρας, όλα είναι σχετικά με την παραγωγικότητά, και αυτή είναι εγγυημένη με την Bitdefender. Δεν είναι μόνο κάποιο απλό καθημερινό λογισμικό προστασίας από ιούς, είναι ένα λογισμικό ασφαλείας για επιχειρήσεις που χτίστηκε με έμφαση την προστασία από περίπλοκες επιθέσεις στο περιβάλλον του εταιρικού δικτύου που χρησιμοποιείται απο μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Περιορίστε την πρόσβαση σε εφαρμογές, λογισμικά, ιστοσελίδες στο εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας σας και να εξασφαλιστεί την μέγιστη παραγωγικότητα από τους υπαλλήλους σας χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους.

Προστασία Virtual Desktops και Servers

Το Bitdefender Business Security λαμβάνει επίσης μέριμνα των virtual desktops και servers του δίκτυό σας. Μία κονσόλα για να τα ελέγχετε τα πάντα.

Τεχνική υποστήριξη

Ποιο είναι το νόημα για το καλύτερο λογισμικό ασφαλείας χωρίς την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη; Με την αγορά του Bitdefender Business Security έχετε από πιστοποιημένους τεχνικούς μας τηλεφωνική και email υποστήριξη για όλες στις ερωτήσεις σας στα Ελληνικά.

Προσφορά Bitdefender Business Security

Θέλετε να μάθετε παραπάνω για τις δυνατότητες των προϊόντων της Bitdefender; Χρειάζεστε μια προφορά για τις ανάγκες τις εταιρίας σας ή demo της εφαρμογής; Καλεστε μας στο 2410 230 240